تاریخ:1399/06/02
پایان رقابت داوطلبان آزمون سراسری در دانشگاه اردکان
با برگزاری آزمون گروه آزمایشی زبان‌های خارجی، زنگ پایان بزرگترین آزمون سراسری کشور نواخته شده تا چشم‌ها به دهه‌ی اول مهرماه و اعلام نتایج این آزمون دوخته شود.
دکتر علی فتح‌زاده، نماینده تام‌الاختیار دانشگاه در برگزاری آزمون‌های سراسری در گفتگو با واحد روابط عمومی و بین‌الملل دانشگاه تعداد داوطلبان این آزمون‌های فراگیر را در حوزه دانشگاه اردکان برابر با 1034 نفر عنوان کرد که در مجموع چهار روز برگزاری آزمون‌ها، 937 نفر در آن‌ها شرکت کردند.
وی افزود با وجود اینکه سایه شوم بیماری کووید - 19 نگرانی‌هایی را در خصوص بهداشت و امنیت آزمون ایجاد کرده بود؛ بعد از برگزاری، بازخوردهای بی‌نظیری از مردم خونگرم اردکان، مسئولین محترم شهرستان و مقامات استان دریافت کردیم که بدون شک این موفقیت را در وهله‌ی اول مرهون کارکنان محترم دانشگاه به عنوان فراهم آوردندگان بستر اصلی این حماسه بزرگ هستیم.
دکتر فتح‌زاده در پایان اظهار داشت: مایلم به رسم ادب و قدرشناسی از همه مسئولین اجرایی، انتظامی و امنیتی شهرستان اردکان اعم از فرمانداری، نیروی انتظامی، اداره اطلاعات، مرکز بهداشت، اداره برق، هلال احمر، شهرداری، آتش‌نشانی، دفتر صدا و سیمای شهرستان، مراکز آموزشی به ویژه خانواده بزرگ و مهربان آموزش و پرورش که یاری‌گری همیشه همراه برای دانشگاه اردکان بوده‌اند سپاسگزاری نمایم.
گفتنی است همزمان با برگزاری این آزمون‌ها دکتر دشتی اردکانی نماینده مردم عزیز اردکان طی دو روز متوالی از این حوزه امتحانی بازدید به عمل آورد و از نزدیک در جریان جزئیات برگزاری این آزمون قرار گرفت.
همچنین آقایان خانی‌ سانیج، رئیس حفاظت آزمون استان و مرتضوی نماینده اعزامی ازسازمان سنجش آموزش کشور و هیأت همراه نیز بخش‌های مختلف حوزه امتحانی را مورد بازدید قرار دادند و رضایت کامل خود از فرایند‌های اجرایی، حفاظتی و بهداشتی این حوزه را اعلام نمودند.

• کنکور_0