تاریخ:1399/05/30
بازدید مدیر کل بازرسی استان یزد از حوزه امتحانی دانشگاه اردکان
در دومین روز برگزاری آزمون سراسری سال 1399 دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی، مدیر کل بازرسی استان یزد از بخش‌های مختلف حوزه‌های امتحانی دانشگاه اردکان بازدید به عمل آوردند.
صبح امروز و در دومین روز برگزاری آزمون سراسری سال 1399 دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی که در گروه‌های آزمایشی علوم ریاضی و فنی و علوم انسانی برگزار گردید، حجت الاسلام والمسلمین اکبر طالبی چاهوکی، مدیر کل بازرسی استان یزد طی بازدیدی از بخش‌های مختلف حوزه‌های امتحانی دانشگاه اردکان در جریان روند اجرایی این آزمون قرار گرفت.
در این بازدید که با حضور خانم دکتر بهجتی اردکانی، رئیس دانشگاه صورت گرفت، نماینده تام‌الاختیار دانشگاه به بیان توضیحاتی در خصوص اقدامات انجام شده جهت اجرای برگزاری کنکور سراسری پرداخت و دغدغه دانشگاه را اجرای این آزمون‌ها در کمال صحت و امنیت همراه با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی و بلکه فراتر از پروتکل‌های ارسالی دانست.
در این بازدید آقای محمدخانی، نماینده ناظر سازمان سنجش آموزش کشور در دانشگاه اردکان نیز با تمجید از اقدامات گوناگون دانشگاه، فرایند اجرای آزمون را تا به امروز بسیار عالی برشمرد.
حجت الاسلام طالبی چاهوکی نیز با اشاره با بازدیدهایی که از سایر دانشگاه‌ها در این خصوص انجام داده است شرایط دانشگاه اردکان را در این خصوص بسیار مطلوب عنوان کرد و از تلاش‌های مجموعه دست اندرکاران برگزاری این آزمون تشکر و قدردانی نمود.

• UniversityExam_1
  • UniversityExam_0