تاریخ:1399/05/25
آغاز ساخت تله فیلم «گنج» با همکاری دانشگاه اردکان
تله فیلم «گنج» با همکاری دانشگاه اردکان، صدا و سیمای مرکز یزد و یکی از باشگاه‌های پرورش اسب اردکان ساخته خواهد شد.
به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه اردکان، فیلم 90 دقیقه‌ای گنج به معرفی صنعت پرورش اسب خواهد پرداخت. با عنایت به اینکه اردکان یکی از قطب‌های پرورش اسب اصیل می‌باشد و دانشکده پیرادامپزشکی دانشگاه اردکان نیز تنها دانشکده پیرادامپزشکی در مرکز کشور می‌باشد، این پروژه هنری در این شهرستان انجام خواهد شد. تله فیلم گنج به کارگردانی محمد باقری نیکو، تهیه کنندگی مهدی شاکر و محمد رضا قانعی و با حضور بازیگران یزدی و اردکانی ساخته می‌شود و صدابرداری این مجموعه نیز بر عهده طاهر پیشوایی یکی از جوانان موفق اردکانی و صدا بردار فیلم سینمایی«به وقت شام» می‌باشد.
معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه اردکان با حضور در محل فیلم برداری این فیلم با اظهار خرسندی از نقش آفرینی حدود 20 نفر از دانشجویان دانشگاه اردکان در فیلم گنج، هنر را از جمله مهمترین ابزارهای انتقال مفاهیم ارزشی و ملی عنوان کرد. دکتر علی صحرایی اردکانی همچنین با اظهار امیدواری از اینکه ساخت این فیلم به معرفی بهتر صنعت پرورش اسب در اردکان کمک کند آمادگی دانشگاه اردکان را جهت هر گونه همکاری در این خصوص اعلام نمود.
لازم به ذکر است محمدعلی قانعی که از تهیه کنندگان تله فیلم گنج می‌باشد، خیر و عضو هیأت مدیره بیمارستان تخصصی دامپزشکی دانشگاه اردکان هست.

• تله فیلم_0