تاریخ:1399/05/22
انتخاب دانشیار دانشگاه اردکان به عنوان عضو هیأت تحریریه نشریه علمی-پژوهشی
آقای دکتر احمد فتاحی اردکانی عضو هیأت علمی دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه اردکان، به عنوان عضو هیأت تحریریه نشریه تحقیقات مرتع و بیابان ایران انتخاب گردید.
به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل، آقای دکتر احمد فتاحی اردکانی عضو هیأت علمی دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه اردکان، به عنوان عضو هیأت تحریریه نشریه علمی-پژوهشی تحقیقات مرتع و بیابان ایران انتخاب گردید.
دکتر بهزاد کفاش، مدیر امور پژوهش و فناوری دانشگاه ضمن اعلام و عرض تبریک این خبر افزود: نشریه مذکور متعلق به موسسه تحقیقات جنگل‌ها و مراتع کشور است که در فهرست بین‌المللی International CABI (یکی از نمایه‌های تخصصی بین‌المللی)، ISC (پایگاه استنادی علوم جهان اسلام) و نیز SID (پایگاه مرکز اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی) نمایه می‌گردد. همچنین به استناد آمار مربوط به سال 1396 پایگاه استنادی علوم جهان اسلام، این نشریه دارای ضریب تأثیر (IF) برابر با 0/11 است. وی افزود، هدف این نشریه اطلاع‌رسانی و انتشار یافته‌های پژوهشی جدید در مورد تمام مراتع و بیابان‌های ایران برای استفاده همگان به ویژه متخصصان مرتعداری و بیابان‌زدایی است.

• دکتر فتاحی_0