تاریخ:1399/05/21
درخشش دانشگاه اردکان در رعایت پروتکل‌های بهداشتی آزمون کارشناسی ارشد
حوزه‌های فرعی دانشگاه اردکان، در پایان سه روز آزمون کارشناسی ارشد و در بین 1009 حوزه امتحانی، 12 رتبه نخست کشوری را کسب نمودند.
به گزارش روابط عمومی و امور بین‌االملل، با اعلام نتایج ارزشیابی داوطلبان از شرایط بهداشتی حاکم بر حوزه‌های آزمون کارشناسی ارشد، حوزه‌های فرعی دانشگاه اردکان توانستند در پایان سه روز آزمون و در بین 1009 حوزه امتحانی، 12 رتبه نخست کشوری را به دست‌ آورند. این در حالی است که در مجموع میانگین وزنی رضایت‌مندی داوطلبان از حوزه اصلی آزمون 97/5 درصد بوده است.
شایان ذکر است حوزه دانشگاه اردکان قبل از برگزاری آزمون در سامانه سلامت وزارت بهداشت ثبت گردید و قبل از هر آزمون عملیات گندزدایی و ضدعفونی محیط آزمون انجام و پروتکل‌های بهداشتی نیز با نظارت مستقیم و مستمر کارشناسان و ناظران شبکه بهداشت و درمان شهرستان اردکان به طور کامل رعایت گردید.

• سازمان سنجش_0