تاریخ:1399/05/20
صعود 112 پله‌ای جایگاه جهانی دانشگاه اردکان در جدیدترین نظام رتبه‌بندی وبومتریکس
در جدیدترین نظام رتبه‌بندی وبومتریکس (جولای 2020)، رتبه جهانی دانشگاه اردکان نسبت به ژانویه همین سال، 112 پله ارتقاء داشته است.
دکتر فاطمه بهجتی اردکانی، رئیس دانشگاه اردکان اعلام داشت: این دانشگاه در جدیدترین نظام رتبه‌بندی وبومتریکس (جولای 2020) نسبت به رتبه ژانویه همین سال، در مقیاس جهانی 112 پله ارتقاء داشته است. وی افزود بر اساس این رتبه‌بندی جایگاه دانشگاه اردکان در کشور نیز با 4 پله صعود از 243 به 239 رسیده است.
دکتر بهجتی اردکانی با اشاره به رتبه‌های قبلی دانشگاه خاطرنشان کرد: در طول 4 دوره ارزشیابی اخیر، ارتقای رتبه دانشگاه اردکان روند مداوم رو به رشدی را داشته به طوری که نسبت به ژانویه سال 2019 در رده‌بندی جهانی 305 رتبه و در ایران 34 رتبه ارتقاء را شاهد بوده‌ایم.
گفتنی است آزمایشگاه «سایبرمتریکس»، سالانه دو ویرایش از نظام «وبومتریکس» در ماه‌های ژانویه و جولای منتشر می‌کند که پشتیبانی از دسترسی آزاد، دسترسی الکترونیکی به انتشارات علمی و دسترسی به دیگر منابع دانشگاهی از نخستین هدف‌های این نظام رتبه‌بندی است. حضور (اندازه اطلاعات در وب)، تأثیر (مشاهده‌پذیری)، دسترسی (شفافیت/باز بودن) و سرآمدی (پژوهش) سنجه‌هایی هستند که «وبومتریکس» برای ارزیابی وبگاه دانشگاه‌ها به کار می‌برد.

• وبومتریکس_0