تاریخ:1399/05/19
بازدید جمعی از مسئولین شهرستان و دانشگاه از حوزه برگزاری کنکور کارشناسی ارشد
در سومین روز از برگزاری کنکور کارشناسی ارشد، جمعی از مسئولین شهرستان و دانشگاه از بخش‌های مختلف حوزه برگزاری این آزمون در دانشگاه اردکان بازدید به عمل آوردند.
در سومین روز از برگزاری آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور؛ حجه‌الاسلام والمسلمین حاج سید اسماعیل شاکر اردکانی (امام جمعه معزز شهرستان)، محمدرضا دشتی اردکانی (نماینده مردم شریف اردکان در مجلس شورای اسلامی)، دکتر فاطمه بهجتی اردکانی (ریاست محترم دانشگاه) و مهدی خانی سانیج (رئیس حفاظت آزمون استان یزد) از قرنطینه و حوزه برگزاری این آزمون بازدید به عمل آوردند و از نزدیک فرایند‌های حفاظت و اجرای آزمون و نیز پروتکل‌های بهداشتی در این دانشگاه را مشاهده نمودند.
در این بازدید، دکتر علی فتح‌زاده نماینده تام‌الاختیار دانشگاه در برگزاری آزمون‌های سراسری به ارائه توضیحات لازم در خصوص اقدامات بهداشتی، حفاظتی و اجرایی آزمون پرداخت و با اشاره به موفقیت‌آمیز بودن فرایند برگزاری این آزمون، آمادگی کامل دانشگاه را در برگزاری آزمون سراسری دانشگاه‌ها با بالاترین استانداردهای ممکن اعلام کرد.
شایان ذکر است آزمون سراسری دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور روزهای 29، 30، 31 مرداد و 1 شهریور برگزار خواهد شد.

• کنکور_0