تاریخ:1399/05/17
ارتقای مرتبه علمی عضو هیأت علمی دانشگاه اردکان
در نهمین جلسه از دوره هفتم هیأت ممیزه دانشگاه یزد که روز چهارشنبه پانزدهم مرداد ماه جاری با حضور ریاست محترم دانشگاه اردکان برگزار شد، با درخواست ارتقای مرتبه علمی آقای دکتر یاسر رضاپور میرصالح از مرتبه استادیاری به دانشیاری موافقت شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه، در این جلسه پرونده دانشیاری آقای دکتر رضاپور میرصالح عضو محترم هیأت علمی گروه مشاوره و روانشناسی دانشکده علوم انسانی و اجتماعی مطرح و پس از بحث و بررسی و ارزیابی توسط اعضا مورد موافقت قرار گرفت. به همین مناسبت دکتر فاطمه بهجتی اردکانی پیام تبریکی به شرح زیر خطاب به ایشان صادر نمودند:

جناب آقای دکتر یاسر رضاپور میرصالح
دانشیار محترم دانشکده علوم انسانی و اجتماعی

سلامٌ‌ علیکم
با نهایت خرسندی ارتقای جنابعالی را به مرتبه دانشیاری که در سایه تلاش‌های متعهدانه شما حاصل شده است تبریک عرض نموده و دوام توفیقات شما را در علم و عمل و خدمت‌رسانی، از درگاه پروردگار بزرگ مسألت می‌نمایم. به یقین چنین توفیقی ناشی از شایستگی و تلاش و همت شما در انجام وظایف آموزشی و پژوهشی بوده است که امید است با استمرار و تقویت آن ضمن دستیابی به مدارج بالاتر در جهت حل مشکلات و خدمتگزاری به جامعه گام‌های اساسی بردارید.
فاطمه بهجتی اردکانی

• دکتر رضاپور_0