تاریخ:1399/05/16
اردکان، تنها شهرستان استان در برگزاری کنکور کارشناسی ارشد
رقابت 757 داوطلب کنکور کارشناسی ارشد برای اولین بار در دانشگاه اردکان
اولین کنکور کارشناسی ارشد دانشگاه صبح امروز پنج شنبه 16 مرداد در دانشگاه اردکان به عنوان تنها حوزه شهرستانی این آزمون در استان یزد آغاز شد.
به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه اردکان به نقل از نماینده تام الاختیار دانشگاه اردکان در برگزاری آزمون‌های سراسری، در این آزمون 757 داوطلب به مدت سه روز به رقابت خواهند پرداخت. دکتر علی فتح‌زاده افزود: از این تعداد 414 نفر مرد و 343 نفر زن هستند که در 107 رشته - گرایش رقابت خواهند کرد. نماینده تام الاختیار دانشگاه اردکان در برگزاری آزمون‌های سراسری همچنین با اشاره شرایط کرونایی حاکم، اطمینان داد: با هماهنگی‌هایی که با مرکز بهداشت و ستاد ملی مقابله با کرونا صورت گرفته این آزمون با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی و دستورالعمل‌های سختگیرانه سازمان سنجش و با حضور یک نماینده از وزارت بهداشت و 2 نماینده از سازمان سنجش آموزش کشور و نیز با همکاری جمعیت هلال‌ احمر در حال برگزاری است و لذا داوطلبین و همچنین خانواده‌های محترمشان در این ارتباط آرامش کافی را داشته باشند.
گفتتی است در دانشگاه اردکان و در روز نخست برگزاری این آزمون 421 نفر در این رقابت علمی شرکت کردند.

• کنکور_1_0
  • کنکور_2_0