تاریخ:1399/05/14
با امضای یک تفاهم‌نامه سه جانبه؛ شکل‌گیری قطب ژنتیک در کویر مرکزی
با امضای تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه اردکان، دانشگاه میبد و مرکز تحقیقات ژنتیک دکتر فیروزآبادی؛ قطب ژنتیک در کویر مرکزی شکل می‌گیرد.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه اردکان به منظور استفاده بهینه از پتانسیل، ظرفیت و توانایی‌های علمی و پژوهشی تفاهم نامه همکاری سه جانبه ما بین دانشگاه اردکان، دانشگاه میبد و مرکز تحقیقات ژنتیک میبد در محل بیت آیت الله اعرافی (ره) منعقد شد. ایجاد زمینه همکاری‌های مشترک بین سه نهاد پژوهشی و آموزشی، هم‌افزایی علمی و پژوهشی و استفاده بهینه از امکانات و تجهیزات طرفین از دیگر اهداف انعقاد این تفاهم نامه می‌باشد.

در مراسم امضای تفاهم‌نامه که جمعی از مسئولین، اعضای هیأت علمی، پژوهشگران و سرمایه‌گذاران شهرستان‌های اردکان و میبد حضور داشتند، رئیس حوزه‌های علمیه کشور با تشریح جایگاه ممتاز نخبگان در جامعه گفت: دانشگاه بایستی حلاّل مشکلات و پیشرو در جامعه باشد و در کنار آن صنعت نیز بایستی برای رشد پژوهشی و علمی سرمایه‌گذاری کند. آیت الله علیرضا اعرافی در ادامه با بیان اینکه میبد و اردکان شهرهای تاریخی هستند که سرمایه‌های بزرگ علمی را در خود دارند اظهار داشت: برای حفظ جایگاه نخبگان راهی جز پیوند دانشگاه با جامعه نیست و یکی از راه‌های آن نیز ایجاد قطب‌های علمی و پژوهشی هست که حوزه ژنتیک نیز می‌تواند از جمله آنها باشد. عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه حوزه ژنیتک گسترده و فرا رشته‌ای هست از دانشگاه‌ها خواست در رشته‌هایی نظیر فقه و حقوق، فلسفه و اخلاق رویکردی به مسائل ژنتیک نیز داشته باشند وپژوهش‌هایشان در مقالات، مجلات و پایان‌نامه‌ها بروز داشته باشد. آیت الله اعرافی همچنین با اظهار خرسندی از امضای تفاهم نامه همکاری سه جانبه اظهار امیدواری کرد شرکت‌های دانش بنیان در شهر‌ها و دانشگاه‌های ما به صورت جدی دنبال شود و در مدت یک ساله پیش رو شاهد پیشرفت‌های خوب علمی در موضوع ژنتیک باشیم. در این نشست همچنین رؤسای دانشگاه‌های اردکان، میبد و رئیس مرکز تحقیقات دکتر فیروزآبادی و جمعی دیگر از پژوهشگران به بیان دیدگاه‌های خود در خصوص پژوهش‌ها و ارتقاء همکاری‌ها در حوزه ژنتیک پرداختند.

• قطب ژنتیک 1_0
  • قطب ژنتیک 2_0