تاریخ:1399/05/12
اطلاعیه شماره 3 سراهای دانشجویی
تمدید مهلت تخلیه سراهای دانشجویی تا چهاردهم شهریور
به اطلاع دانشجویان عزیز می‌رساند باتوجه به اینکه برخی از دانشجویان تاکنون موفق به بردن وسایل خود از سراهای دانشجویی نشده‌اند، با تصمیم مسئولین حوزه معاونت دانشجویی، این امکان فراهم آمده تا از ابتدای شهریور ماه به مدت دو هفته دیگر (یکم تا چهاردهم شهریور 1399) مهلت داده شود تا این دسته از دانشجویان وسایل خود را از خوابگاه‌ها خارج نمایند. لطفا دانشجویان مخاطب این اطلاعیه به نکات زیر توجه کنند:
1- سرپرستان همه روزه به جز پنج شنبه و جمعه و در ساعات اداری 8 صبح تا 3 بعد از ظهر در سراها حضور دارند. بنابراین تأکید می شود در ساعات غیراداری به خوابگاه ها مراجعه نکنید.
2- قبل از حضور در خوابگاه‌ها، سرپرستان را در جریان ساعت حضور خود قرار دهید.
3- دانشجویانی که در ترم مهر 1399 فارغ‌التحصیل می شوند حتماً وسایل خود را از خوابگاه خارج کنند. مابقی دانشجویان چنانچه تمایل دارند وسایل آنها در خوابگاه‌ها باقی بماند مستحضر باشند که الف- همه وسایل آنها باید به صورت یک‌جا جمع، دسته‌بندی و برچسب بخورد و سپس در انبار خوابگاه‌ها قرار بگیرد؛ ب- باتوجه به اینکه زمان حضور مجدد دانشجویان در خوابگاه‌ها تا این زمان قابل پیش‌بینی نیست، مسئولیت وسایل باقی‌مانده در خوابگاه به شخص دانشجو بر می‌گردد.
4- بدیهی است این زمان برای بار سوم تمدید نخواهد شد.

• سرای دانشجویی_0