تاریخ:1399/02/21
جلسه پرسش و پاسخ دانشجویان با معاونت آموزشی و پژوهشی
جلسه آنلاین پرسش و پاسخ دانشجویان با معاونت آموزشی و پژوهشی دانشگاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه،‌ با توجه به محدودیت حضور همزمان افراد در سامانه‌های آموزش مجازی و در یک اقدام ابتکاری جهت رفع این مشکل، ضمن افتتاح کانال رسمی و اختصاصی دانشگاه اردکان در سایت آپارات، جلسه پرسش و پاسخ دانشجویان با معاونت محترم آموزشی و پژوهشی دانشگاه نیز به طور زنده از این کانال پخش شد.
در این جلسه که در مجموع بیش از 300 نفر از دانشجویان به طور همزمان در سامانه مجازی دانشگاه و یا کانال اختصاصی دانشگاه در آپارات حضور داشتند ابتدا دکتر فتح‌زاده به بیان توضیحاتی در خصوص فرایند آموزش مجازی و روند طی شده از ابتدا تا به امروز پرداخت و سپس به سوالات دانشجویان پاسخ گفت.
اینترنت رایگان، شیوه امتحانات پایان‌ترم، فرایند ارزشیابی مستمر، زمان پایان یافتن نیمسال جاری، افزایش سنوات مجاز، تخفیف شهریه و هزینه خوابگاه، بخشش جریمه تاخیر کتب کتابخانه، شیوه تدریس اساتید در سامانه آموزش مجازی، چگونگی ارائه دروس عملی، اشکالات سامانه دروس گروه معارف اسلامی و چگونگی ارائه دروس تربیت‌ بدنی از مهمترین سوالات و دغدغه‌هایی بود که دانشجویان رشته‌های مختلف مطرح نمودند و معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه به آنها پاسخ و قول پیگیری داد.
در این نشست همچنین، مدیر امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، رئیس گروه آموزش‌های آزاد و مجازی و مدیر فنی سامانه آموزش مجازی نیز به بیان توضیحات در رابطه با برخی سوالات و ابهامات پرداختند.
شایان ذکر است نسخه ضبط شده این جلسه پرسش و پاسخ را اینجا می‌توانید مشاهده نمایید.

• جلسه پرسش و پاسخ_0

راه های ارتباطی با دانشگاه اردکان آدرس: اردکان - بلوار آیت الله خاتمی(ره) - دانشگاه اردکان
© کلیه حقوق مادی و معنوی این پورتال برای دانشگاه اردکان محفوظ می باشد.