تاریخ:1397/12/19
پویش اجتماعی ازدواج پایدار در دانشگاه اردکان
طرح پویش اجتماعی ازدواج پایدار با مشارکت دفتر اجتماعی و فرهنگی استانداری یزد و مرکز مشاوره، بهداشت و درمان دانشگاه اردکان در دانشگاه برگزار گردید.
در این پویش که به مدت سه روز در قالب کارگاه های تخصصی و برنامه های متنوع برگزار گردید، دانشجویان آموزش های پیش از ازدواج، معیارهای ازدواج موفق، علائم هشدار دهنده ازدواج ناموفق، تکنیک های حل تعارض و فرزندپروری و راهکارهای تسهیل ازدواج را فراگرفتند. مدیرکل دفتر اجتماعی و فرهنگی استانداری در مراسم آغاز به کار این پویش، از دانشگاه اردکان و مجموعه دستگاه های متولی امورجوانان در برگزاری این مراسم قدردانی کرد. خانم خامسی همچنین با اشاره به فعالیت های صورت گرفته در راستای ازدواج پایدار در جامعه بر مشارکت و هماهنگی کلیه دستگاه ها جهت تسهیل امر ازدواج جوانان تأکید کرد. برپائی نمایشگاه پوستر و کتاب و برشور با موضوع ازدواج و همچنین اجرای طرح هر زوج کاشت یک درخت در دانشگاه اردکان از دیگر برنامه های این پویش بود.

• 1_0
  • 2_0