تاریخ:1398/12/16
اطلاعیه مهم گروه معارف اسلامی دانشگاه درباره نحوه جبران دروس لغو شده
به اطلاع دانشجویان گرامی می‌رساند بنا به ضرورت ایجاد شده در تعطیلی اضطراری دانشگاه‌ها و با توجه به دستور العمل شماره 98/1/13244 معاونت محترم آموزشی و پژوهشی استادان و دروس معارف اسلامی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، دانشجویان باید از تاریخ 11 اسفندماه 98 لغایت 15 فرودین‌ماه 99 با ورود به سامانه آموزش مجازی دانشگاهیان به آدرس: https://ec.nahad.ir "دوره ویژه تعطیلات اضطراری دانشگاه" درس مجازی متناسب با واحد اخذ شده در نیمسال جاری را بگذرانند.

توجه به نکات ذیل ضروری است:
1- جهت جبرانِ هر جلسه کلاس حضوری لغو شده، بایستی حداقل 2 جلسه از درس آموزش مجازی را بگذرانید. (مثلا دانشجویی که درس اندیشه اسلامی یک دارد و کلاسش سه جلسه تعطیل شده، از بین دروس پیشنهاد شده باید آن درس مجازی را انتخاب کند که حداقل 6 جلسه آموزشی داشته باشد، یا دو درس مجازی انتخاب کند که مجموع جلسات آنها بیش از 6 جلسه باشد)
2- انجام آموزش مجازی مذکور توسط دانشجویان علاوه بر جبران جلسات لغو شده، 4 نمره از 20 نمره آزمون کتبی پایان نیمسال جاری را به خود اختصاص خواهد داد که اِعمال آن توسط استاد مربوطه ضروری است.
3- حتماً هر درس مجازی انتخاب شده را به اتمام رسانده و گواهی نامه آن را تحویل استاد مربوطه دهید.
4- به دانشجویان توصیه می‌شود مراجعه به سامانه آموزش مجازی را به روزهای آخر بازه زمانی معین شده موکول ننمایند.

فیلم راهنمای گذراندن دروس معارف اسلامی ویژه تعطیلات اضطراری دانشگاه‌ها