تاریخ:1398/09/28
همزمان با روز وحدت حوزه و دانشگاه؛ نشست هم اندیشی جمعی از اساتید حوزه و دانشگاه در دانشگاه اردکان برگزار شد
همزمان با 27 آذر سالروز شهادت آیت الله دکتر مفتح و روز وحدت حوزه و دانشگاه، جمعی از اساتید حوزه و دانشگاه در دانشگاه اردکان در نشستی راهکارهای تقویت وحدت حوزه و دانشگاه را مورد بررسی قرار دادند.
در این نشست رئیس دانشگاه اردکان با گرامی داشت این روزگفت: در طول سالهای پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، روحانیت منشأ خدمات بزرگی در دانشگاه ها بوده و همین نهاد ارزشمند مقام معظم رهبری در دانشگاه ها از جمله بسترهایی هست که این قشر می تواند تأثیرات بزرگی را بر قشر دانشگاهی داشته باشند. خانم دکتر بهجتی اردکانی با بیان اینکه در فعالیت های مختلف دانشگاه اردکان همواره ارزش های دینی و معنوی مورد توجه می باشد اظهار امیدواری کرد:بتوانیم از توان حوزه علمیه در بخش های مختلف دانشگاه و به وِیژه در بخش تبلیغی خوابگاه های دانشجویی بهره ببریم. در ادامه رئیس حوزه علمیه امام صادق(ع) اردکان هم با گرامی داشت این روز و با تشکر از دانشگاه اردکان در اهتمام به موضوع وحدت حوزه و دانشگاه، فعالیت های علمی، فرهنگی و آموزشی را از جمله زمینه های مشترک همکاری اعلام نمود. حجت الاسلام و المسلمین حمید کمالی افزود: با تشکیل کمیته ای مشترک به صورت جدی تر می توان وحدت حوزه و دانشگاه را در اردکان دنبال نمود. حجت الاسلام و المسلمین حمید طالب پور رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه اردکان نیز با اشاره به اینکه در موضوع وحدت حوزه و دانشگاه افق مناسبی در کشور ترسیم گردیده اظهار داشت: ما به دنبال راهکارهای عملی و زود بازده در این زمینه هستیم و از نظرات کلیه دانشگاهیان و حوزویان نیز استقبال می کنیم.
در آخر هریک از اساتید حوزه و اساتید دانشگاه به بیان دیدگاه های خود پرداختند و تجلیل از امام جماعت سابق دانشگاه اردکان حجت الاسلام فرهاد فتوحی پایان بخش این مراسم بود.

• 1_0
  • 2_0