تاریخ:1398/03/04
کتاب دانشجوی دانشگاه اردکان، کتاب برتر سال فرهنگی کشور شد
کتاب« اخلاق اسلامی با تکیه بر قاعده لاضرر» اثر محمد قدرتی دانشجوی کارشناسی ارشد رشته فقه و مبانی حقوق اسلامی دانشگاه اردکان،رتبه اول کتاب سال فرهنگی کشور در بخش دینی، اخلاقی و تربیتی در سومین جشنواره کتاب سال فرهنگی دانشجویان کشور شد.
این جشنواره در سه بخش دینی، اخلاقی و تربیتی، اجتماعی و سیاسی و هنری و ادبی اردیبهشت ماه سال جاری به میزبانی دانشگاه تهران برگزار گردید. کتاب« اخلاق اسلامی با تکیه بر قاعده لاضرر» شامل 5 فصل و 220 صفحه می باشد که در قطع رقعی به زیور طبع آراسته گردیده است.
این موفقیت را صمیمانه به دانشجوی گرامی؛ محمد قدرتی و جامعه دانشگاهی اردکان تبریک می گوییم.