تاریخ:1399/01/02
در این روزها که همه اعضای جامعه در صدد پیشگیری از گسترش ویروس کرونا هستند مرکز بهداشت، درمان و مشاوره دانشجویی دانشگاه اردکان نیز با برنامه جامع درمان آسیب‌های روانشناختی ناشی از بحران کرونا آماده خدمت‌رسانی به دانشجویان و همشهریان عزیز می‌باشد. به گفته خانم زهرا احمدی اردکانی رئیس مرکز بهداشت، درمان و مشاوره دانشجویی دانشگاه اردکان در این راستا با بهره گیری از مشاوران مجرب به سؤالات نیازمندان به مشاوره از طریق فضای مجازی پاسخ داده می‌شود. بدینوسیله کلیه افرادی که در این خصوص سؤالی دارند یا نیازمند مشاوره می باشند می‌توانند پاسخ‌های خود را در کوتاهترین زمان در شبکه اجتماعی به آدرس anticorona_arduni@ دریافت کنند.

• خدمتی جدید از مرکز مشاوره دانشگاه اردکان؛ درمان آسیب‌های روانشناختی ناشی از بحران کرونا_0