تاریخ:1399/06/29
اطلاعیه‌ها و اخبار سامانه آموزش مجازی
گروه آموزش‌های آزاد و مجازی دانشگاه اردکان در خصوص بارگذاری اخبار و فایل‌های راهنمای سامانه آموزش مجازی اطلاعیه‌ای به شرح ذیل منتشر کرد.

بسمعه تعالی

به اطلاع اساتید و دانشجویان گرامی می‌رساند که کلیه اخبار، اطلاعیه‌ها و فایل‌های راهنمای سامانه آموزش مجازی در نیمسال اول سال تحصیلی 1400-1399 در زیرسایت گروه آموزش‌های آزاد و مجازی دانشگاه به آدرس https://ardakan.ac.ir/virtual قرار می‌گیرد.
همچنین، اطلاعیه شماره 1 گروه آموزش‌های آزاد و مجازی در ارتباط با مباحث آموزشی، فنی و راه‌های ارتباطی با واحد پشتیبانی سامانه آموزش مجازی را می‌توان از اینجا دریافت نمود.

گروه آموزش‌های آزاد و مجازی دانشگاه اردکان