تاریخ:1398/11/30
عضویت استادیار دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه اردکان در هیأت تحریریه انتشارت Bentham Science
خانم دکتر فاطمه آبیار فیروزآبادی عضو هیأت علمی دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه اردکان، به عنوانAssociate Editorial Board Member در هیأت تحریریه نشریه Letters in Organic Chemistry انتخاب گردید.
دکتر کفاش، مدیر امور پژوهش و فناوری دانشگاه ضمن اعلام و عرض تبریک این خبر افزود: با استعلام صورت گرفته از واحد علم سنجی و کمیته اعتبارسنجی مجلات دانشگاه تهران، نشریه مذکور از جمله نشریات معتبری است که در سطح A ارزیابی گردیده است.
گفتنی است، معاونت پژوهشی دانشگاه تهران به عنوان نماد آموزش عالی کشور در زمینه‌های مختلف مرتبط با امور پژوهشی به‌ویژه دسته‌بندی نشریات علمی داخلی و بین‌المللی و با هدف تعیین اعتبار این نشریات، خدمات ارزشمندی را انجام و در اختیار جامعه علمی کشور قرار داده است.
tempShowtool_dorsaetoolsenews_sample_engineering_block134