تاریخ:1400/09/30
انتخاب طرح پژوهشی دکتر مینا علاف زاده به عنوان طرح‌ صنعتی برگزیده کشوری
طرح پژوهشی عضو هیأت علمی دانشکده فنی و مهندسی با عنوان مدل‌سازی بیمارستان برکت از لحاظ انرژی به عنوان طرح برگزیده کشوری انتخاب گردید.

دکتر مینا علاف‌زاده در خصوص این طرح بیان کرد: کنترل هوشمند بیمارستان ها رویکرد جدیدی است که منجر به بهینه سازی در مصرف انرژی می گردد. با بررسی فضاهای مختلف بیمارستانی از منظر نیازمندی به کنترل هوشمند و شناسایی روش ها، تجهیزات و پروتکل های مناسب جهت مانیتورینگ و هوشمندسازی بیمارستان انجام می پذیرد. قبل از اجرای هوشمندسازی ساختمان، می توان با مدلسازی قسمت های مختلف و کوپل کردن تمام سیستم های سرمایش و گرمایش، نتایج حاصل از هوشمندسازی را به تصویر کشید و ایده های لازم جهت اجرای بهتر هوشمندسازی و مصرف کمتر انرژی ارائه نمود. در این طرح با استفاده از نرم افزار دیزاین بیلدر سیستم سرمایش بیمارستان برکت (شامل هواساز، پنل سرمایش سقفی و سرمایش از کف) مدلسازی شد و با در نظر گرفتن برنامه ریزی در قسمت های مختلف بیمارستان با توجه به نوع کاربری هر فضا، نمودار تغییرات دما و انرژی در فضاهای مختلف برای تمام روزهای 6 ماه اول سال مورد بررسی قرار گرفت. جهت اعتبارسنجی نتایج حاصل ابتدا بارهای محاسبه شده با نتایج حاصل از کریر مقایسه گردید و در ادامه با استفاده از بخش CFD در نرم افزار دیزاین بیلدر کلیه پارامترهای تاثیرگذار بر سرمایش تابشی جهت ارائه نمودار یکنواخت دما به دست آمد.

دانشکده فنی و مهندسی این موفقیت را به دانشگاهیان اردکان تبریک عرض می‌نماید.