تاریخ:1400/06/23
انتخاب استادیار دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه اردکان به عنوان عضو هیأت تحریریه در نشریه PLOS ONE
دکتر راضیه شیخ‌پور عضو هیأت علمی دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه اردکان، به عنوان عضو هیات تحریریه در نشریه PLOS ONE انتخاب شد.

نشریه PLOS ONE یک نشریه با دسترسی آزاد و چند رشته ای است که تحقیقات جدید و دقیق علمی را در زمینه‌های مختلف به چاپ می‌رساند.

گفتنی است این نشریه براساس آمار مربوط به سال 2020 پایگاه JCR، دارای ضریب تأثیر (IF) برابر با 3/240 است که توسط انتشارات Public Library of Science (PLOS) در کشور آمریکا به چاپ می‌رسد و در پایگاه های اطلاعاتیJCR ، Scopus، PubMed و  MedLineنمایه می‌شود.