تاریخ:1399/12/13
دکتر راضیه شیخ‌پور سخنران کلیدی دومین کنفرانس بین‌المللی مدیریت دانش، بلاک‌چین و اقتصاد
عضو هیأت علمی گروه مهندسی کامیپوتر دانشگاه اردکان به عنوان سخنران کلیدی و عضو کمیته علمی دومین کنفرانس بین‌المللی مدیریت دانش، بلاک‌چین و اقتصاد، انتخاب شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه اردکان، دکتر راضیه شیخ پور عضو هیأت علمی گروه مهندسی کامپیوتر در دومین کنفرانس بین‌المللی مدیریت دانش، بلاک‌چین و اقتصاد به عنوان سخنران کلیدی وعضو کمیته علمی شرکت داشت و سخنرانی خود با موضوع بلاک‌چین در نظام سلامت و دارو را ارئه داد. در این سخنرانی چالش‌های اساسی در نظام سلامت و دارو مطرح شد و به بررسی راهکارهای ارئه شده توسط فناوری بلاک‌چین برای رفع چالش‌های این حوزه پرداخته شد. دومین کنفرانس مدیریت دانش، بلاک‌چین و اقتصاد با همکاری دانشگاه صنعتی مالک اشتر و انجمن علمی مدیریت دانش ایران در تاریخ 5 و 6 اسفند ماه سال جاری برگزار گردید.

• بلاک چین_0