تاریخ:1398/10/4
عضو هیات علمی دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه اردکان در جمع یک درصد پژوهشگران برتر جهان قرار گرفت.
به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه، آقای دکتر مسعود رهائی‌فرد، عضو محترم هیأت علمی دانشکده فنی و مهندسی به عنوان یک درصد پژوهشگران برتر جهان در سال 2019 معرفی شد.
دکتر فاطمه بهجتی اردکانی، رئیس دانشگاه اردکان با اعلام این خبر و ضمن تبریک به این استاد جوان و با اخلاق و عموم دانشگاهیان گفت: این انتخاب با روش شناسی پیشرفته از پایگاه‌های (ESI) و (WOS)، شناسایی و استخراج شده است و بر اساس اعلام این پایگاه‌ها دکتر مسعود رهائی‌ فرد، عضو محترم هیأت علمی دانشگاه توانست در هر دو حوزه کلی و مهندسی نام خود را در این لیست ثبت نماید. وی افزود معیار انتخاب پایگاه‌های فوق‌الذکر براساس حوزه موضوعی، تعداد کل استناد‌ها در حوزه موضوعی، تعداد مقالات در حوزه موضوعی و تعداد کل مقالات بوده است.
روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه اردکان نیز این موفقیت چشم‌گیر و ارزنده را به عموم دانشگاهیان و مردم علم دوست شهرستان اردکان تبریک عرض می‌نماید.