تاریخ:1398/10/11
تعداد بازدید:1968
برگزاری دوره آموزشی پدافند غیرعامل ویژه کارکنان دانشگاه اردکان
کارکنان دانشگاه اردکان آموزش های پدافند غیرعامل را فراگرفتند.
در ادامه سلسله دوره های ضمن خدمت کارکنان دانشگاه اردکان، دوره آموزشی پدافند غیرعامل در این دانشگاه برگزار گردید.
به گفته دکتر علی نادی زاده اردکانی مدیر برنامه، بودجه و تحول اداری دانشگاه اردکان این دوره ها با هدف توانمندسازی بنیه علمی و به روز رسانی آموزش ها ویژه کارکنان دانشگاه اردکان برگزار می گردد. در دوره آموزشی یک روزه پدافند غیرعامل مرتضی صابری کارشناس ارتباط و امنیت شبکه استانداری یزد بر اهمیت و ضرورت فراگیری مباحث حوزه پدافند غیرعامل به ویژه در مراکز آموزشی و علمی تأکید کرد. انواع پدافندها، روش های مقابله با حملات سایبری، متدولوژی پدافند سایبری، دستورات پدافند غیرعامل، مخاطرات و تهدیدات سایبری، دلایل تغییر جنگ ها از حالت سخت به حالت سایبری، زمینه ها، پیامدها، ویژگی ها و مراحل جنگ سایبری از جمله مواردی بود که کارکنان دانشگاه اردکان با آنها بیشتر آشنا شدند.
tempShowtool_dorsaetoolsenews_sample_budget_block622