تاریخ:1399/09/01
جلسه مجازی معارفه دانشجویان گروه‌های دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی
جلسه معارفه همه گروه های دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی برای دانشجویان جدیدالورود کارشناسی و کارشناسی ارشد به صورت مجازی برگزار شد.

گروه‌های مختلف علوم و مهندسی آب، علوم و مهندسی باغبانی، علوم و مهندسی محیط زیست، مهندسی طبیعت و اقتصاد کشاورزی این دانشکده در بازه زمانی پنجشنبه مورخ 29 آبان ماه تا تاریخ شنبه مورخ 8 آذر ماه جلسات معارفه با حضور اساتید و نودانشجویان کارشناسی و کارشناسی ارشد گروه مربوطه را برگزار کردند. در این جلسات درخصوص برنامه ترمی دانشجویان، آشنایی با انجمن‌های علمی دانشجویی، نکات آموزشی مربوط به نحوه انتخاب واحد، سامانه گلستان، مرخصی و میهمانی و موقعیت‌های شغلی هر رشته توسط مدیران و اساتید گروه توضیحاتی ارائه شد. در پایان نیز دانشجویان خود را معرفی و سوالات و پیشنهادات خود را مطرح کردند.

• دانشکده کشاورزی_0
  • دانشکده کشاورزی_1