تاریخ:1397/12/19
امضا تفاهم نامه مشترک مرکز آموزش های آزاد و مجازی با جهاد کشاورزی
در نشست مشترک مسئولین جهاد کشاورزی با ریاست دانشگاه اردکان و مدیر مرکز آموزش های آزاد و مجازی و نمایندگان دانشکده های کشاورزی و دامپزشکی راه کارهای همکاری های مشترک بین این دو نهاد مورد بحث و بررسی قرار گرفت. در این نشست ضمن آشنایی دو طرف با توانمندیها و ساختار های علمی، پژوهشی ، اقلیمی و دامی منطقه برتقویت اجرای برنامه های علمی و عملی مشترک تاکید گردید. در پایان تفاهم نامه همکار های مشترک بین دانشگاه و جهاد کشاورزی اردکان به امضا رسید که مشارکت دانشجویان در ترویج کشاورزی و دامپروری منطقه، برگزاری کارگاه های آموزشی تخصصی، مشارکت انجمن های علمی در برنامه های ترویجی و آموزشی و ایجاد زمینه های گسترش فرهنگ کار و کارآفرینی در دانشگاه از جمله محورهای تفاهم نامه می باشد.

• امضا تفاهم نامه مشترک مرکز آموزش های آزاد و مجازی دانشگاه اردکان با جهاد کشاورزی_0