تاریخ:1398/03/20
دیدار مدیرکل منابع طبیعی استان با ریاست دانشگاه اردکان
ریاست دانشگاه اردکان با مدیر کل منابع طبیعی استان مهندس آخوندی دیدار کرد. در ابتدای این دیدار دکتر فاطمه بهجتی ریاست دانشگاه اردکان ضمن عرض خیر مقدم به مهندس آخوندی و همراهان افزود: دانشگاه اردکان به علت داشتن دانشکده کشاورزی‌ومنابع طبیعی از ظرفیت بالایی جهت انجام امور پژوهشی در این زمینه را دارا می باشد. رئیس دانشگاه اردکان افزود محصولات بومی اردکان مثل انار و پسته باید در داخل شهرستان فراوری شود تا بتوان از یک طرف شغل بیشتری ایجاد کرد و از طرف دیگر سود بیشتری نصیب مردم شهرستان شود.وی افزود دانشگاه اردکان آماده هر گونه همکاری لازم در جهت پیشبرد کشاورزی و منابع طبیعی با این اداره کل میباشد. مدیر کل منابع طبیعی استان در ادامه گفت:پیشنهاد ما به دانشگاه ایجاد مرکز تحقیقات گیاهان دارویی می‌باشد و همچنین قول همکاری و پشتیبانی به پایان‌نامه‌های دانشجویی در مقطع ارشد که داری موضوعات بروز و مرتبط با منابع طبیعی می باشد را داد.

• mm_0