تاریخ:1399/09/27
انتخاب چهار مقاله از اعضای هیأت علمی دانشگاه اردکان به عنوان مقالات پراستناد در سطح دنیا
براساس آخرین به روز رسانی پایگاه طلایه‌داران علم در سال 2020، در بین چهار مقاله پراستناد دنیا که توسط اعضای هیأت علمی دانشگاه اردکان به چاپ رسیده است، نام نخستین مقاله با وابستگی سازمانی دانشگاه اردکان نیز به چشم می‌خورد.
دکتر علی فتح‌زاده معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه اردکان در واپسین روزهای هفته پژوهش و فناوری با تبریک این افتخار بین‌المللی اعلام کرد چهار مقاله از اعضای هیأت علمی دانشگاه اردکان به عنوان مقالات پراستناد در سال 2020 توسط پایگاه طلایه‌داران علم Essential Science Indicators (ESI) که یکی از پایگاه‌های Clarivate Analytics است، انتخاب شدند.
وی افزود پایگاه ESI با رصد و پایش مستمر مقالات منتشر شده در نشریات معتبر علمی، مقالات برتر (Top papers) را از نظر میزان استناد و ارجاع توسط محققان دیگر به گروه‌های مقالات داغ (Hot papers) و مقالات پراستناد (Highly Cited papers) تقسیم‌بندی می‌کند. براین اساس، چهار مقاله از اعضای هیأت علمی دانشگاه اردکان به عنوان مقالات پراستناد در سال جاری میلادی انتخاب و معرفی شدند که از این چهار مقاله، دو عنوان متعلق به آقای دکتر مسعود رهائی‌فرد، عضو هیأت علمی دانشکده فنی و مهندسی (مقالات سال 2010 و سال 2012)؛ یک عنوان متعلق به خانم دکتر راضیه شیخ‌پور، عضو هیأت علمی دانشکده فنی و مهندسی (مقاله سال 2017) و یک عنوان متعلق به آقای دکتر روح‌الله تقی‌زاده مهرجردی، عضو هیأت علمی دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی (مقاله سال 2018) می‌باشد.
دکتر فتح‌زاده تصریح کرد مقاله آقای دکتر تقی‌زاده مهرجردی نخستین مقاله‌ای است که با وابستگی سازمانی دانشگاه اردکان به عنوان مقاله پراستناد در سطح دنیا انتخاب می‌گردد.
گفتنی است، پایگاه ESI ابتدا مقالات را براساس حوزه موضوعی مجله در یکی از حوزه‌های 22گانه خود قرار داده و سپس مقالات هر حوزه را براساس تعداد استناد‌های دریافتی مرتب می‌کند. بدین‌ترتیب یک درصد بالای لیست حاصل به عنوان مقالات پراستناد و یک دهم درصد بالای لیست به عنوان مقالات داغ معرفی می‌شوند. لازم به ذکر است که بازه زمانی برای محاسبه مقالات داغ فقط دو سال و برای مقالات پراستناد ده سال است که از طریق پایگاه ESI معرفی می‌شود.
روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه این افتخار آفرینی ارزشمند را به عموم دانشگاهیان ارجمند و مردم علم دوست شهرستان اردکان تبریک عرض می‌نماید.

سامانه‌ها و پیوندها