تاریخ:1399/09/20
تعداد بازدید:1966
چهارمین افتخار در چهارمین حضور
صبح امروز و با حضور استاندار محترم یزد از سرکار خانم دکتر مریم دهستانی اردکانی، به عنوان پژوهشگر برتر استان یزد تجلیل شد.
به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه، دکتر علی فتح‌زاده معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه اعلام کرد در آیین معرفی و تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر استان یزد که صبح روز پنجشنبه 20 آذر ماه به صورت مجازی و با حضور استاندار محترم یزد، ریاست محترم دانشگاه یزد و تعداد محدودی از مقامات استان در محل دانشگاه یزد برگزار گردید، سرکار خانم دکتر مریم دهستانی اردکانی عضو محترم هیأت علمی دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی در گروه دوم استانی موفق به کسب مقام نخست پژوهشگر برتر استان شد و از ایشان تجلیل به عمل آمد.
وی با تبریک این موفقیت به خانواده صمیمی دانشگاه اردکان و مردم خونگرم شهرستان اردکان افزود کسب مقام برتر استانی توسط دانشگاه اردکان و تداوم این افتخار برای چهارمین سال پیاپی، مهر تائیدی بر توانمندی سرشار اعضای محترم هیأت در این دانشگاه است و امیدواریم بتوانیم با برنامه‌ریزی و تلاش مضاعف در ابعاد ملی و بین‌المللی نیز شاهد درخشش همکاران ارجمندمان باشیم.
دکتر فتح‌زاده در پایان اظهار داشت لازم می‌دانم از حمایت‌های ریاست محترم دانشگاه در پیاده‌سازی برنامه‌های پژوهشی دانشگاه و نیز زحمات مدیریت امور پژوهشی و فناوری دانشگاه که همه‌ ساله در ارائه و دفاع از کارنامه پژوهشی اعضای محترم هیأت علمی دانشگاه مجدانه سعی و کوشش می‌نمایند نیز سپاس و قدردانی نمایم.
گفتنی است امسال رقابت در گروه دوم استانی در بین 16 دانشگاه، سازمان و مرکز تحقیقاتی صورت پذیرفت که همانند سال‌های گذشته 2 پژوهشگر برتر از بین آنان انتخاب گردید.
روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه نیز ضمن عرض تبریک به سرکار خانم دکتر دهستانی اردکانی، تداوم موفقیت‌های ایشان را از خداوند علیم مسئلت دارد.

سامانه‌ها و پیوندها