تاریخ:1399/03/04
اطلاعیه معاونت آموزشی و پژوهشی دانشگاه در خصوص امتحانات پایان‌ترم
بدینوسیله ضمن عرض تبریک عید سعید فطر و با آرزوی قبولی طاعات و عبادات، به اطلاع کلیه اساتید و دانشجویان معزز می‌رساند پیرو جلسه هیأت رئیسه محترم دانشگاه پیرامون نحوه‌ی ادامه نیمسال تحصیلی جاری و امتحانات پایان‌ترم، جلسه شورای آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه در تاریخ شنبه 1399/03/03 تشکیل و موارد زیر به تصویب رسید:
شروع امتحانات پایان‌ترم از تاریخ 31 خردادماه خواهد بود. جزئیات مربوط به برنامه امتحانات و تغییرات احتمالی آن، پس از محاسبات مربوط به ظرفیت و تاب‌آوری سرورها متعاقباً اعلام می‌گردد.
برای رفع اشکالات احتمالی درسی دانشجویان به صورت حضوری، بازه‌ی زمانی 17 الی 27 خردادماه در نظر گرفته شده است که این امر پس از هماهنگی دانشجویانی که اشکال درسی دارند با استاد درس مربوطه و همچنین هماهنگی با رئیس دانشکده مربوطه و با رعایت پروتکل‌های بهداشتی (بدون امکان بهره‌گیری از خوابگاه و سالن‌ غذاخوری) امکان‌پذیر می‌باشد. لازم به ذکر است در صورت تمایل دانشجویان و اساتید کلاس رفع اشکال می‌تواند به صورت مجازی نیز برگزار شود.
سایر جزئیات مربوط به امتحانات نیز پس از جمع‌آوری اطلاعات لازم از گروه‌های آموزشی و تصویب شورای آموزشی و تحصیلات تکمیلی به اطلاع خواهد رسید.

با احترام
معاونت آموزشی و پژوهشی دانشگاه