تاریخ:1399/02/30
برگزاری جلسه مجازی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با معاونین و مدیران فرهنگی و اجتماعی دانشگاه‌های سراسر کشور
نشست مجازی معاونان و مدیران فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور با موضوع دانشگاه اجتماعی؛ مسائل امروز، افق فردا با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری برگزار شد.
وزیر علوم تحقیقات و فناوری در جلسه مجازی با معاونین و مدیران فرهنگی و اجتماعی دانشگاه‌های سراسر کشور، فرصت پیش روی را فرصت طلایی برای جذب حداکثری دانشجویان در فعالیت های فرهنگی و اجتماعی شمرد. ایشان ادامه دادند شرایط فعلی امکان تولید محتوا در فضای مجازی را برای مسئولین و مدیران فرهنگی دانشگاه‌ها با مشارکت اساتید و دانشجویان فراهم نموده است.
دکتر غلامی گفت: باید امکانات فناوری دانشگاه‌ها همان‌طور که در خدمت آموزش الکترونیکی هست در اختیار فعالیت‌های فرهنگی دانشگاه‌ها نیز قرار بگیرد. دکترغلامی ادامه داد از هم اکنون مسئولین فرهنگی دانشگاه‌ها خود را برای تغییر رویکرد برنامه‌های خود با توجه به شرایط ایجاد شده آماده نمایند. ایشان ادامه دادند دانشگاه ها طبق زمان اعلامی ستاد ملی کرونا فعالیت خود را برای بازگشایی آماده می کنند.
دکتر غلامی در پایان با اشاره به بیانات اخیر مقام معظم رهبری در جمع دانشجویان از مدیران دانشگاه ها و معاونین فرهنگی درخواست کرد که به توصیه های مقام معظم رهبری در حوزه عفاف و حجاب توجه ویژه‌ای داشته باشند.