تاریخ:1399/03/08
برگزاری مجازی آزمون بخش معارفی سی و پنجمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان کشور
ثبت نام بخش معارفی و رشته های حفظ از بخش آوایی سی و پنجمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان کشور از دهم خرداد ماه سالجاری در همه دانشگاههای دولتی و غیرانتفاعی تحت پوشش وزارت علوم، تحقیقات و فناوری آغاز و آزمون آن در روز سه شنبه مورخه 27/3/1399 به صورت مجازی برگزار می شود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم؛ دانشجویان متقاضی حضور در سی و پنجمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان کشور(دانشگاههای دولتی و غیرانتفاعی تحت پوشش وزارت علوم) فرصت دارند از روز شنبه 10/3/1399 لغایت 20/3/1399 جهت ثبت نام و دریافت نام کاربری به نشانی الکترونیکی quranst.pnu.ac.ir مراجعه نمایند. آزمون (شامل 9 رشته معارفی و 4 رشته حفظ) در روز سه شنبه 27/3/1399 به صورت مجازی برگزار خواهد شد. لازم به ذکر است در صورتیکه پذیرفته شدگان این مرحله در هر رشته آزمونی بیش از ظرفیت مجاز برای حضور در مرحله سراسری جشنواره باشند، نامبردگان به عنوان راه یافته نهایی به مرحله سراسری محسوب نشده، و ارزیابی مجدد انجام خواهد شد که نحوه آن متعاقبا اعلام می گردد.
همچنین براساس گزارش پایگاه اطلاع رسانی این معاونت، طبق دستورالعمل اجرایی جشنواره، برگزاری مرحله دانشگاهی (بخش آوایی، هنری، ادبی، پژوهشی و فناوری) در خرداد و تیر ماه سال جاری، برگزار می‌گردد و زمان دریافت تمامی آثار بخش‌های آوایی، هنری، پژوهشی، فناوری و ادبی تا پایان تیرماه 1399 می‌باشد. تمام فایل های بخش آوایی(فایل های تلاوت تحقیق و ترتیل) و نیز فایل های مربوط به دعا و مناجات خوانی، اذان(برادران) و تواشیح و همسرایی(برادران)، باید پس از داوری اولیه در دانشگاه (به صورت مجازی) و بر اساس سهمیه دانشگاه (مندرج در آیین نامه) حداکثر تا تاریخ 1399/04/31 به دبیرخانه مرحله سراسری در دانشگاه صنعتی اصفهان ارسال گردد. عدم ارسال فایل تا تاریخ مذکور به منزله انصراف دانشگاه از ادامه حضور در جشنواره می باشد. پس از ارزیابی فایل های ارسال شده، فهرست اسامی برگزیدگان بخش آوایی حداکثر تا تاریخ 1399/06/01 از سوی دبیرخانه مرکزی مستقر در اداره کل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم به دانشگاهها اعلام خواهد شد.
شایان ذکر است، بر اساس مصوبه شورای سیاستگذاری سی و پنجمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان کشور، دانشگاه صنعتی اصفهان به عنوان میزبان مرحله سراسری این جشنواره انتخاب شده است.