تاریخ:1399/03/06
در نشست شورای فرهنگی دانشگاه اردکان، تقویت فعالیت‌های فرهنگی در بستر مجازی مورد بررسی قرار گرفت
در اولین جلسه شورای فرهنگی دانشگاه اردکان در سال 1399 که در حوزه ریاست دانشگاه تشکیل گردید ضمن بررسی فعالیت‌های صورت گرفته فرهنگی در دوران کرونا، در مورد نحوه تداوم و تقویت این برنامه‌ها به صورت مجازی بحث و تبادل نظر شد.
رئیس دانشگاه اردکان در این نشست با تبریک عید سعید فطر تلاش‌های حوزه فرهنگی جهت برگزاری برنامه‌های فرهنگی در طول ایام کرونا را ارزشمند توصیف کرد. دکتر فاطمه بهجتی اردکانی تأکید کرد: دانشجویان در دوران کرونا نیز بایستی احساس تعلق خاطر خود را به دانشگاه حفظ کنند و در ترم جاری نیز با توجه به تعویق دو هفته‌ای امتحانات، فعالیت‌های فرهنگی کماکان با قوت در فضای مجازی تداوم یابد. رئیس دانشگاه اردکان افزود: همانگونه که فعالیت‌های آموزشی در دانشگاه به صورت مجازی تداوم یافته، فعالیت‌های فرهنگی دانشگاه نیز بایستی در هر شکلی که شرایط اقتضا کند ادامه داشته باشد.
در ادامه جلسه دکتر احسان کردی مدیر فرهنگی و اجتماعی دانشگاه در گزارشی برگزاری مسابقه کتابخوانی از طرف بسیج دانشجویی، مسابقه مقابله با کرونا از طرف کانون‌های رسانه و شعر، گزیده تفاسیر، کلام بزرگان و طرح هر روز یک حدیث و انجام چندین نظرسنجی را از جمله برنامه‌های انجام شده از طرف این مدیریت در شرایط کرونا اعلام کرد.
در این جلسه مقرر شد احکام دبیران انجمن‌های علمی دانشگاه تا مهرماه تمدید و پس از عادی شدن شرایط حضور دانشجویان در دانشگاه، انتخابات انجمن‌های علمی برگزار گردد. همچنین اعضا در خصوص استفاده از قابلیت‌های اپلیکیشن دایا که اخیرا در دانشگاه اردکان راه اندازی گردیده و راهکارهای تقویت فعالیت‌های فرهنگی در فضای مجازی گفتگو نمودند.
در پایان جلسه نیز از آقای محمد دهستانی اردکانی کارشناس مسئول امور فرهنگی و اجتماعی دانشگاه اردکان که به پاس فعالیت‌هایشان در حوزه تشکل‌های اسلامی اخیراً مورد تقدیر مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری قرار گرفته بود از سوی ریاست دانشگاه تجلیل گردید.

• شورای فرهنگی_0