بهداشت و بازرسي گوشت
|
0 |
شنبه (13:00 - 15:00)
|
first semester Academic year 2024-2025 |
بهداشت مواد غذايي با منشا دامي
|
0 |
دوشنبه (08:00 - 10:00)
|
first semester Academic year 2024-2025 |
بهداشت و صنايع غذايي دريايي
|
0 |
چهارشنبه (10:00 - 12:00)
|
first semester Academic year 2024-2025 |
تغذيه انسان
|
0 |
سه شنبه (10:00 - 12:00)
|
first semester Academic year 2024-2025 |
عفونت ها و مسموميت هاي غذايي
|
0 |
چهارشنبه (13:00 - 15:00)
|
first semester Academic year 2024-2025 |
روش هاي نگهداري مواد غذايي
|
0 |
شنبه (08:00 - 10:00)
|
first semester Academic year 2024-2025 |
اصول بهداشت و بازرسي گوشت و فرآورده هاي دامي
|
0 |
شنبه (08:00 - 10:00)
|
first semester Academic year 2024-2025 |