امضای تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه اردکان با کمیته گردشگری خوراک استان یزد

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه اردکان، این دانشگاه در راستای سیاست های کارآفرینی، تفاهم‌نامه همکاری‌های آموزشی و پژوهشی در زمینه تغذیه، گردشگری و گیاهان دارویی با کمیته گردشگری خوراک استان یزد و انجمن گردشگری خوراک و نوشیدنی دونار استان یزد به امضا رسانید.
در این تفاهم‌نامه انجام فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی در زمینه تغذیه، گردشگری و گیاهان دارویی، اجرای رویداد استارت‌آپی و نوآوری در زمینه کشاورزی و گردشگری خوراک و برگزاری نمایشگاه یا جشنواره در زمینه کشاورزی، گردشگری و خوراک مورد تاکید طرفین قرار گرفت.
دکتر بهزاد کفاش معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه اردکان در این جلسه با بیان برخی از توانمندی‌های اعضای هیأت علمی و دانشجویان دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی این دانشگاه به بخشی از فعالیت‌های علمی و پژوهشی پژوهشکده گیاهان دارویی و صنعتی همچنین ایستگاه تحقیقاتی کشاورزی، منابع طبیعی و دامپزشکی و مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه اشاره نمود.
وی ابراز امیدواری کرد: با استفاده از توانایی‌های طرفین، برگزاری و اجرای دوره های آموزشی، استارت‌آپی و ریورس‌پیچ در راستای توانمندسازی دانشجویان صورت گرفته و همکاری طرفین در برگزاری نمایشگاه، همایش، نشست، کارگاه و دوره‌ی آموزشی تقویت گردد.
حسین دهقان منشادی مسئول کمیته گردشگری خوراک اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان یزد هم در این جلسه، این تفاهم را به دنبال برگزاری یک دوره کارگاه آموزشی درخصوص توسعه گردشگری کشاورزی از منظر گردشگری خوراک، ابراز نمود.
وی با بیان محورهای اصلی این‌ تفاهم‌نامه، مدت اجرای آن را یک سال عنوان کرد و گفت: با توجه به وجود دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی، پژوهشکده گیاهان دارویی و مرکز رشد در این دانشگاه، انجام تخصصی‌تر فعالیت‌ها، تقویت همکاری مشترک‌ با میراث فرهنگی و جهادکشاورزی استان با همکاری دانشگاه اردکان را از اهداف این تفاهم‌نامه بر شمرد و تسریع در عملیاتی نمودن محورهای این تفاهم‌نامه را از اهداف مجموعه تحت مدیریت خود دانست.
طرفین با امضای این تفاهم‌نامه ابراز امیدواری نمودند تا با همفکری و همکاری متقابل، نتایج ارزشمندی حاصل گردیده و ارتقای سلامت جامعه را به دنبال داشته باشد.
تاریخ: 09 Jul 2023
تعداد بازدید: 5630