نشست مشترک گروه کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه با عوامل محصولات کنجدی اردکان

نشست مشترک گروه کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه با عوامل محصولات کنجدی اردکان

در نشست مشترک گروه کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه اردکان با عوامل تامین و توسعه خوشه محصولات کنجدی این شهرستان، مسائل و مشکلات این صنعت مورد بررسی قرار گرفت.
به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه اردکان، رئیس دفتر کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه اردکان در این نشست که جمعی از رؤسای دانشکده ها و اعضای کارگروه‌های دفتر کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه نیز حضور داشتند با بیان جایگاه محوری و شاخص فراورده‌های کنجدی اردکان در کشور گفت: برندسازی، تولید علمی و ایجاد تنوع در محصولات کنجدی بایستی در اولویت تولید کنندگان این محصول باشد. دکتر حیدر مفتاحی‌زاده همچنین به طرح‌ها وایده‌های دانشگاه اردکان در حوزه‌های محصولات کنجدی اشاره و اظهار امیدواری کرد: با تداوم این نشست‌ها و همکاری همه بخش‌های تولید، فراوری و بازرگانی و صادرات شاهد کاهش مشکلات و شکوفایی بیش از پیش این صنعت باشیم.
در این نشست مصطفی عابدی مدیرعامل شرکت تامین و توسعه خوشه محصولات کنجدی اردکان و مهدی ابوالقاسمی مدیر مرکز نوآوری شرکت خوشه محصولات کنجدی اردکان و جمعی از اعضای کارگروه دفتر کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه اردکان به بیان دیدگاه‌های خود در خصوص ارتقاء همکاری‌های بین بخشی پرداختند.
تولید محصولات کنجدی از جمله حلوا و حلوا ارده از قدمتی دیرینه در اردکان برخوردار هست و در حال حاضر از ۵۳۹ واحد تولیدی محصولات کنجدی دارای مجوز در استان یزد ۳۴۸ واحد آن یعنی حدود ۶۵ درصد در شهرستان اردکان مستقر می‌باشد.
تاریخ: 24 Oct 2020
تعداد بازدید: 804