برگزاری مراسم نودانشجویان دانشگاه اردکان به صورت مجازی

برگزاری مراسم نودانشجویان دانشگاه اردکان به صورت مجازی

آیین نودانشجویان دانشگاه اردکان امسال به صورت پخش زنده از آپارت و اینستاگرام برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه اردکان، رئیس دانشگاه اردکان در این آئین با تبریک به دانشجویان پذیرفته شده دانشگاه اردکان، پذیرش مسئولیت اجتماعی و بهره‌مندی از تفکر نقادانه و تفکر حل مسئله را از رسالت‌های دانشجویان عنوان کرد. دکتر فاطمه بهجتی اردکانی با بیان اینکه پیشرفت هر جامعه در گرو نیروی انسانی آن می‌باشد و دانشگاه جایگاه پرورش این نیرو هست از دانشجویان خواست در کنار آموزش و تحصیل، اخلاقیات را همواره مد نظر داشته و در حفظ شأن و منزلت دانشجویی کوشا باشند. رئیس دانشگاه اردکان همچنین با اشاره به اینکه دانشگاه اردکان به عنوان دومین دانشگاه جامع استان هم اکنون دارای ۲۴۰۰ دانشجو است که در ۴۶ کد رشته مشغول به تحصیل می‌باشند اظهار داشت: بهره‌مندی از ۹۰ عضو هیأت علمی عمدتاً جوان و با انگیزه از امتیازات این دانشگاه جهت برقراری ارتباط مؤثر با دانشجویان محسوب می‌شود. دکتر بهجتی اردکانی در پایان سخنانش ضمن آرزوی سلامتی برای دانشجویان جدیدالورد و خانواده‌هایشان برای آنان در دانشگاه اردکان آرزوی موفقیت کرد.
معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه که از دیگر سخنرانان این مراسم بود با بیان نکات و توصیه‌های آموزشی، دانشگاه اردکان را از جمله دانشگاه‌های پیشتاز در شرایط کرونا عنوان کرد و با بیان اینکه به محض اعلام اسامی دانشجویان ورودی جدید در سایت سازمان سنجش دانشگاه اردکان اقدام به بارگذاری اسامی آنان در سامانه آموزش مجازی خود نمود از دانشجویان خواست تا در اولین فرصت نسبت به تکمیل فرآیند ثبت نام خود به صورت مجازی اقدام نمایند. دکتر علی فتح‌زاده از مدافعان آموزش در کنار مدافعان سلامت از جمله قشرهایی عنوان کرد که با تلاش شبانه روزی خود در دانشگاه اجازه ندادند فرآیند آموزش دچار وقفه گردد. شرایط حضور و غیاب، نقل و انتقال و مهمانی و تغییر رشته و جدیدترین آیین‌نامه‌های مرتبط با این موارد از جمله دیگر محورهای سخنان معاون آموزشی و پژوهشی بود.
در ادامه معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه، ورود به دانشگاه را از اولین قدم‌ها برای ورود به جامعه بزرگ‌تر توصیف کرد و گفت: دانشگاه جایگاه تفکرهای متفاوت و متنوع و محلی برای یادگیری، فکرکردن، خلاقیت و در نهایت اجتماعی شدن می‌باشد. دکتر علی صحرایی اردکانی دانشگاه‌های نسل چهارم را دانشگاه‌هایی با هدف پرورش سرمایه‌های اجتماعی عنوان کرد و افزود: کلیه دانشجویان در آینده به عنوان سرمایه‌های اجتماعی کشور می‌توانند اثر گذار باشند لذا بخش عمده فعالیت‌های دانشگاه می‌تواند فعالیت‌های دانشجویی و فرهنگی این عزیزان در دوره دانشجویی باشد. تشریح فعالیت حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی، مدیریت دانشجویی، تربیت بدنی و مرکز بهداشت، درمان و مشاوره دانشجویی از جمله دیگر بخش های سخنان دکتر صحرایی اردکانی بود.
معرفی دانشکده‌ها، دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، مرکز بهداشت و مشاوره و بسیج دانشجویی در قالب کلیپ از جمله دیگر برنامه‌های این مراسم بود. 
در پایان این آیین نیز پرچم دانشگاه به صورت نمادین از طرف یکی از دانشجویان فارغ‌التحصیل حمل و به یکی از دانشجویان جدیدالورود تحویل گردید.
تاریخ: 16 Nov 2020
تعداد بازدید: 751