تداوم نشست همکاری‌های مشترک صنعت و دانشگاه به میزبانی مجتمع صنعتی چادرملو

تداوم نشست همکاری‌های مشترک صنعت و دانشگاه به میزبانی مجتمع صنعتی چادرملو

دانشگاه‌های اردکان و صنعتی امیرکبیر (پلی‌تکنیک) به همراه مجتمع معدنی و صنعتی چادرملو، راهکارهای اجرایی نمودن تفاهم‌نامه سه جانبه را مورد بحث و تبادل نظر قرار دادند.
به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه اردکان، به دنبال انعقاد توافقنامه همکاری میان دانشگاه‌های اردکان، صنعتی امیرکبیر و شرکت معدنی و صنعتی چادرملو و تأسیس مرکز نوآوری، تحقیق و توسعه شرکت چادرملو در برج فناوری و نوآوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر، رؤسا، معاونین و جمعی از اعضای هیات علمی این دو دانشگاه در نشستی مشترک با مدیران، مشاوران و مجریان طرح‌های توسعه شرکت چادرملو که به میزبانی این شرکت برگزار گردید، به بررسی راه‌های توسعه همکاری فی مابین و عملیاتی نمودن تفاهم‌نامه مذکور پرداختند.
رئیس دانشگاه اردکان در این نشست نقش تربیت و پرورش نیروی انسانی ماهر و متخصص در دانشگاه را مورد تأکید قرار داد و اظهار داشت: مجموعه دانشگاه اردکان در تلاش است تا به دنبال افتتاح کلینیک ارتباط با صنعت بتواند با توجه به توان و پتانسیل‌هایی که دارد، نیازهای صنعت را دریافت و متقابلا راهکار مناسب را ارائه دهد. دکتر فاطمه بهجتی اردکانی وجود ۴۷ رشته گرایش، حدود ۲۵۰۰ دانشجوی پرتلاش و قریب به ۱۰۰ نفر عضو هیأت علمی توانمند و قوی را از جمله سرمایه‌های دانشگاه اردکان برشمرد و آمادگی خود را جهت در اختیار گذاشتن تجارب علمی و پژوهشی دانشگاه به بخش صنعت اعلام نمود.
گفتنی است در ابتدای این نشست مهندس ناصر تقی‌زاده مدیر عامل شرکت معدنی و صنعتی چادرملو با ارائه گزارشی از موفقیت‌های سال گذشته این شرکت در زمینه تولید، افزایش بهره‌وری، کاهش هزینه‌ها و مصرف انرژی و اجرای ضوابط زیست محیطی و تدابیر کاهش دهنده آسیب‌های ناشی از کرونا، مهمترین استراتژی‌های چادرملو را که مرتبط با توان و قابلیت‌های دانشگاهیان و مراکز علمی و تحقیقاتی و شرکت‌های دانش بنیان می‌باشد، هوشمندسازی فرایند اکتشاف، استخراج و تولید جهت ارتقای بهره‌وری، کاهش مصرف انرژی و داخلی سازی قطعات صنعتی و ماشین‌آلات عنوان کرد و گفت: در حال ورود به اکتشاف در معادن عمیق هستیم و قطعاً در این راه نیازمند بهره‌گیری از فناوری‌ها و نوآور‌ی‌های به روز می‌باشیم؛ لذا این همکاری دانشگاه با صنعت، گام عملی و بزرگی است برای نزدیک کردن نگرش‌های آکادمیک و خلاق با نگرش‌های صنعتی و تولیدی، که می‌تواند تحولات عظیمی را در بستر مراکز علمی و تولیدی کشور به ارمغان آورد.
مدیر عامل چادرملو تاکید کرد: درب‌های این شرکت به روی تمامی محققان، نوآوران و متخصصان فنی و تخصصی باز است و از هر گونه پیشنهاد عملی و اثربخش در تحقق اهداف‌مان استقبال می‌کنیم. مهندس تقی‌زاده دو اولویت دیگر این شرکت را که در دستور کار قرار گرفته است، ساخت سلول‌های خورشیدی و ممبران‌های اب شیرین کن عنوان و افزود: آماده هر گونه سرمایه‌گذاری در این زمینه هستیم.
همچنین دکتر سید احمد معتمدی رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر (پلی‌تکنیک) نیز با اعلام اینکه در برنامه راهبری دانشگاه، به دنبال حل مشکلات بخش‌های تولید و صنعت و مهارت‌افزایی هستیم اظهار امیدواری کرد: دستاورد این بازدید ارائه طرح‌ها و برنامه‌های کاربردی و عملیاتی برای تداوم همکاری عملی و تنگاتنگ صنعت و دانشگاه باشد. وی همچنین بر عزم این دانشگاه بر استفاده از پتانسیل‌های دانشگاه اردکان به دلیل حضور در منطقه و دسترسی سریع و آسان به بخش‌های مختلف این شرکت صنعتی تأکید کرد.
در این نشست همچنین معاونین دانشگاه‌های اردکان و صنعتی امیرکبیر، جمعی از مدیران شرکت‌های دانش‌بنیان و مدیران بخش‌های مختلف مجتمع صنعتی چادرملو به بیان دیدگاه‌های خود در خصوص افزایش همکاری‌های بخش‌های دانشگاهی و صنعتی پرداختند.
تاریخ: 11 Jun 2021
تعداد بازدید: 942