مدیریت امور فرهنگی

تلفن:7240918-035
نمابر:7248384-035

***
درخشش دانشجویان دانشگاه اردکان در سی و دومین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان سراسرکشور
در بخش کتبی آقایان مرتضی امینی در رشته آشنایی با ترجمه و تفسیر
سید محمد دهقان طزرجانی در رشته احکام
حسین رئیسی در رشته احکام
احسان کرمی یزدی در رشته مفاهیم نهج البلاغه
در بخش حفظ خانم ها زینب توکلی در حفظ 5 جزء، معصومه فلاح در حفظ 10 جزء و زهرا فلاح در حفظ 5 جزء و آقای ابوالضل دهقانی اشکذری در حفظ 5 جزء به مرحله منطقه ای جشنواره راه یافتند.
توجه: مرحله منطقه ای سی و دویمن جشنواره قرآن و عترت دانشجویان سراسر کشور از تاریخ دوشنبه مورخ 28 فروردین به مدت 3 روز در دانشگاه شهرکرد برگزار خواهد شد.
دانشگاه اردکان این موفقیت را به دانشجویان فوق الذکر و کانون قرآن و عترت دانشگاه تبریک می گوید.
***
به اطلاع دانشجویانی که در بخش معارفی سی و دومین جشنواره قرآن و عترت شرکت کرده اند می رساند آزمون کتبی روز دوشنبه ساعت 11:30 در کلاس 104 دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی برگزار می گردد.

جهت دریافت سؤالات اولین سری مسابقات فرهنگی کانون قرآن و عترت دانشگاه کلیک کنید.

اطلاعیه دومین دوره مسابقات من،محرم،پاییز
کانون عکس دانشگاه اردکان با همکاری کانون عکس اصفهان برگزار می کند :
دومین دوره مسابقات من،محرم،پاییز
 بخش ها :
1-عکاسی با دوربین   2-عکاسی با موبایل
مقررات مسابقه:
- شرکت در این مسابقه برای کلیه ی دانشجویان دانشگاه اردکان آزاد و رایگان است.
- هر عکاس می تواند حداکثر 7  تک عکس  به دبیرخانه ارسال کند.
- عکس ها می بایستی با فرمت jpg   و با بالاترین کیفیت و حجم حداکثر 15 مگابایت ارسال گردند ،و در صورت نیاز فایل خام به هیئت داوران ارائه شود.
- عکس های ارسالی ، نباید دارای امضا عکاس ،قاب،واترمارک و لوگو باشند.
"دبیرخانه حقوق مادی و معنوی آثار ارسالی را برای صاحب اثر محفوظ می‌داند."
فایل عکس ها باید با ذکر نام و نام خانوادگی عکاس به انگلیسی و عنوان عکس و شماره تماس عکاس به صورت زیر باشد.
مثال:FristName-LastName-Title-CallNumber
گاهـشمار مسابقه:
  • آخرین مهلت دریافت آثار : 30 آبان 1395
  • انتخاب ارزیابی آثار و اعلام اسامی راه یافتگان :دهه‌ی اول آذر1394
  • آیین اختتامیه  مسابقه و معرفی برندگان و برپایی نمایشگاه  از طریق همین سایت متعاقبا اعلام خواهد شد .
داوری و امتیازات :
   دبیرخانه مسابقه مجازاست آثار منتخب را در امور نمایشگاهی ،انتشاراتی ،اطلاع   رسانی و تبلیغاتی خود با ذکر نام عکاس استفاده نماید .
  • تصمیم گیری درباره موارد پیش بینی نشده در مقررات بر عهده دبیرخانه مسابقه خواهد بود.
  • عکس هایی که دارای اصول زیبا شناختی و همچنین اصلاح صحیح نور و رنگ هستند در بخش داوری دارای امتیاز می باشد.
  • عکس هایی که دارای ویرایش خاص و خلاقانه هستند از امتیاز ویژه برخوردار می باشند .
روش های ارسال آثار:
1)تحویل با فلش مموری به امور دبیرجشنواره(آقای دینوی-مهندسی صنایع ورودی 1392 – 09226066172  )

2)ارسال به ایمیل زیر:
AUPC1395@gmail.com
ایمیل های ارسالی بایستی شامل اطلاعات تماس(شماره تلفن همراه)و شماره دانشجویی باشد.
 ***

قابل توجه دانشجویان علاقمند به مسابقات قرآنی؛30 خرداد ماه آخرین مهلت ارسال فایل صوتی و تصویری رشته های اذان،دعا و مناجات خوانی، آیین سخنوری و تواشیح و همچنین بخش های ادبی،هنری و پژوهش و فناوری به دبیرخانه کشوری این مسابقات می باشد.لطفا دانشجویانی که در این بخش ها صاحب اثر  و یاتوانمندی لازم هستند هرچه سریعتر به روابط عمومی دانشگاه یا آقای کیخائی مسئول کانون بشری مراجعه نمایند.
***
به اطلاع آن دسته از دانشجویانی که در رشته های کتبی  و یکمین دوره جشنواره قرآنی شرکت کرده اند می رساند این مسابقات روز دوشنبه مورخ 10 اسفند ساعت 11:15 در محل کلاس 114 دانشکده منابع طبیعی برگزار می گردد.ثبت نام کنندگان مقتضی است رأس ساعت مقرر جهت شرکت در امحتان حضور داشته اند.همچنین بخش شفاهی این مسابقات روز سه شنبه مورخ 11 اسفندماه از ساعت 15:30 عصر در محل آفی تئاتر دانشگاه برگزار می شود.
دومین همایش بین المللی سیره نبوی(ص) در طب به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی شیراز
پایگاه اینترنتی ثبت نام و ارسال مقالات:sire-teb.sums.ac.ir
بسته های فرهنگی
امور فرهنگی دانشگاه اردکان در نظر دارد ماهیانه بسته های فرهنگی را از طریق همین سامانه در اختیار دانشجویان قرار دهد.در آخر هرترم نیز مسابقه برگزار می شود که سؤالات مسابقه از همین بسته های فرهنگی تهیه شده است و به افراد برگزیده نیز جوایز ارزنده ای اهداء خواهد شد. امید است که مورد استفاده دانشجویان قرار گیرد.

آدرس : اردکان - بلوار آیت الله خاتمی(ره) - دانشگاه اردکان - کدپستی : 95491-89518 تلفن : 32240921-035 فکس:32248384-035