تاریخچه مراکز علمی و آموزشی

اردکان که همواره از گذشته های دور جایگاه فضلیت و علم اندوزی بوده از دهه 40 قدم به وادی آموزش عالی می گذارد تا فصل جدیدی در تاریخ پرفروغش گشوده شود.
تاریخچه آموزش عالی در این شهرستان به سال 1348 باز می گردد؛ به طوریکه در این سال دانشسرای مقدماتی در اردکان تأسیس می شود و سپس این مرکز در سال 1360به عنوان دانشسرای تربیت معلم به کار خود ادامه داده و نهایتا از سال 74 13به عنوان آموزشکده فنی شهید بهشتی مشغول به فعالیت می باشد.در سال 1368 دانشگاه پیام نور در این شهرستان آغاز به کار کرد و به دنبال آن در سال 1374دانشکده منابع طبیعی و همچنین مؤسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی(دانشکده هنر)  و در سال 1379  نیز دانشگاه آزاد اسلامی در اردکان تأسیس می شود و در سال 1388  مجتمع آموزش عالی دانشجو پذیرش و رسما فعالیت آموزشی خود را آغاز می کند که از مردادماه1392 به دانشگاه اردکان ارتقاء یافته است. نهایتاً دانشکده طب سنتی اردکان در سال1389 از شورای گسترش وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به عنوان دومین دانشکده طب سنتی کشور بعد از دانشکده طب سنتی دانشگاه تهران تأسیس شد و دانشجویان رشته پزشکی از طریق آزمون به این دوره تخصصی راه پیدا می کننددر حال حاضر 9هزار دانشجو در مقاطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری در شهرستان اردکان مشغول به تحصیل می باشند.

آدرس : اردکان - بلوار آیت الله خاتمی(ره) - دانشگاه اردکان - کدپستی : 95491-89518 فکس:32248384-035