سوالات متداول

1) منظور از آموزش های آزاد چیست؟
دوره هاي آموزش آزاد، دوره هاي غيررسمي است كه بصورت تخصصي و كاربردي اجرا مي شود و برنامه هاي اين دوره منطبق با  آموزشهاي رسمي نمي باشد.

2) منظور از آموزش های مجازی چیست؟
منظور از آموزش های مجازی، یعنی محیطی مبتنی بر وب که در آن دانشجویان و اساتید با هم در تعامل می باشند. این محیط به نوعی یک کلاس الکترونیکی معمولی را به وسیله امکاناتی نظیر کنفرانس ویدئویی و سیستم های چند رسانه ای شبیه سازی نموده و این امکان را برای دانشجویان فراهم می سازد تا به جای شرکت در کلاس درس یا علاوه بر آن، از طرق دیگری نظیر Video -conferencing   ،Chat ، Email وshared  document نسبت به فراگیری درس اقدام نمایند.

3) چه دوره هایی در این مرکز برگزار می گردد؟
مرکز آموزش های آزاد و مجازی با تعامل با دانشکده ها ، دپارتمان ها و انجمن های علمی اقدام به برگزاری دوره های کوتاه مدت آموزشی به صورت کلاس های حضوری و مجازی می نماید.

4) نحوۀ اطلاع رسانی و زمان بندی دوره های آموزشی چگونه است ؟
دانش پژوهان گرامی می توانند با مراجعه به تارنمای دانشگاه اردکان ، بخش معاونت آموزشی و پژوهشی،  اطلاعیه ها را مطالعه نمایند.

5) چه افرادی امکان حضور در کلاسهای آزاد را خواهند داشت ؟
برای شرکت در این دوره ها، داشتن مدرک پایان تحصیلات دوره عمومی (دیپلم) لازم است و حضور در این دوره ها موجب معافیت از نظام وظیفه نیست.

6) آیا پس از به پایان رساندن دوره های آموزشی آزاد به شرکت کنندگان مدرک داده می شود ؟
به افرادي كه در اين دوره ها شركت مي كنند، گواهي طي دوره با درج عنوان و مدت دوره بدون استفاده از عناوين مدارك رسمي دانشگاهي (كارداني، كارشناسي و .....)، واحد درسي، مدرك معادل و همتراز، سطح، دانشجو و مشابه آن، اعطا مي شود. ضمناً به شركت­كنندگان در اين دوره­ها صرفاً واژه­ دانشپذير اطلاق مي شود.

آدرس : اردکان - بلوار آیت الله خاتمی(ره) - دانشگاه اردکان - کدپستی : 95491-89518 فکس:32248384-035