معرفی مرکز

معرفی آموزشهای مجازی و آزاد

آموزش بدون شک بعنوان ابزار اصلی تغییر، و عامل شکل دهنده‌ی رفتار و اقدامات انسان به سمت زندگی سالم و توسعه پایدار شناخته شده است. جامعه‌اي مي‌تواند توسعه يابد، كه برای همه‌ي افراد آن جامعه ظرفيت توسعه پذيري را فراهم کند. در این میان، دانشگاه اردکان به عنوان یک دانشگاه در مرکز کشور و یکی از متولیان آموزش عالی در استان یزد و شهرستان اردکان، می‌تواند در راستای آموزش موثر افراد دانشگاهی و غیر دانشگاهی، نقشی فعال و سازنده ایی داشته باشد. با توجه به صنعتی بودن شهر اردکان و حضور اقشار مختلف و تعداد زیادی از هموطنان به عنوان نیروی کار در استان یزد و بخصوص شهر اردکان، افزایش سطح علمی- تخصصی این افراد  و افزایش آگاهی در سطح جامعه می تواند به پیشرفت هرچه بیشتر استان و شهر اردکان کمک نماید.
 لذا مرکز آموزش‌هاي آزاد و مجازی دانشگاه اردکان، فعاليت خود را در زمينه توسعه‌ی توانمند‌های اقشار مختلف به عنوان نیروی انساني كارآمد و ماهر و همچنين ارتقاي سطح علمي دانشجویان، دانش‌آموختگان، مديران و كارشناسان و كاركنان بخش‌هاي دولتي و غير دولتي با روش‌های نوین و فعال آموزشی، آغاز نموده است.

در اين راستا مركز آموزشهاي آزاد و مجازی دانشگاه اردکان، آمادگي برگزاري دوره هاي كوتاه مدت ، سمينارها و كارگاههاي آموزشي تخصصي در زمينه هاي مختلف فني و مهندسي، برق، الكترونيك، مكانيك، عمران، كامپيوتر، حمل و نقل، مهندسي شيمي و همچنين در زمينه هاي، مديريت، حسابداري، مالي، اقتصاد ، حقوق، روان شناسي، مديريت آموزشي، زبانهاي خارجي و ... را در دانشگاه اردکان و در محل كارخانه ها و شركتهاي متقاضي دارد و در پايان هردوره به شركت كنندگان، گواهي نامه معتبر مورد تاييد وزارت علوم، تحقيقات و فناوري اعطا می شود.

آدرس : اردکان - بلوار آیت الله خاتمی(ره) - دانشگاه اردکان - کدپستی : 95491-89518 فکس:32248384-035