مرکزآموزش های آزاد و مجازی

مركز آموزش‌هاي آزاد و مجازی دانشگاه اردکان در راستای وظایف خود و کمک به اعتلای شرایط علمی، آموزشی، پژوهشی و فرهنگی کشور و استان یزد، آمادگي برگزاري دوره‌هاي كوتاه مدت، سمينارها و كارگاه‌هاي آموزشي تخصصي در زمينه‌هاي مختلف فني و مهندسي، برق، الكترونيك، مكانيك، عمران، كامپيوتر، حمل و نقل، مهندسي شيمي و همچنين در زمينه‌هاي، مديريت، حسابداري، مالي، اقتصاد، حقوق، روان شناسي، مديريت آموزشي، زبانهاي خارجي و ...، در دانشگاه اردکان و در محل كارخانه‌ها و شركت‌هاي متقاضي را دارد و در پايان هردوره به شركت كنندگان، گواهي نامه معتبر مورد تاييد وزارت علوم، تحقيقات و فناوري اعطا می‌نماید.

همچنین این مرکز در جهت توسعه قابليت‌های آموزشی دانشگاه اردکان و بهره‌گیری از توان و تخصص اساتید دانشگاه‌ها، در فضای مبنتی بر اینترنت و محيط الکترونيکی، اقدام به برگزاری دوره های آموزشی مجازی در موارد مختلف می نماید.

آدرس : اردکان - بلوار آیت الله خاتمی(ره) - دانشگاه اردکان - کدپستی : 95491-89518 فکس:32248384-035